Tilbehør til kyllingelår opskrifter

Panerede kyllingelår med flødekartofler (Nigellas Kartoffelgratin)

Panerede kyllingelår med flødekartofler (Nigellas Kartoffelgratin)

Tilbehøret skulle altså være noget andet. Havde egentlig tænkt at jeg "bare" ville marinere kødstykkerne, men mens jeg sad og kiggede på forskellige opskrifter, så kom jeg til at tænke på en opskrift jeg prøvede for en del år siden
Saftig, smagfuld, sweet n’ spicy kylling

Saftig, smagfuld, sweet n’ spicy kylling

Som tilbehør gør ris eller couscous sig godt -generelt simple ting, der kan suger masser af snask. Jeg mangler tit inspiration til at vige fra de klassiske opskrifter, men heldigvis har jeg nogle gange hang til at købe mere end jeg gik efter, når jeg er i vores lokale Thai-biks
Mac ´N´ Cheese

Mac ´N´ Cheese

Tilbehøret var ligeledes helt simpelt. Det er comfort food når det er bedst og så passer det jo helt perfekt til årstiden, hvor det kan hjælpe en med at holde varmen
Marinerede sesam-kyllingelår

Marinerede sesam-kyllingelår

Istedet blev tilbehøret tryllet om til en omgang egg fried rice med ingefær, hvidløg og chili, og det er nu engang rart at få spist sine rester istedet for at fodre skraldespanden
Bønnesalat med bagt rød peber og ristede mandler

Bønnesalat med bagt rød peber og ristede mandler

Fantastisk som tilbehørtil kød, men også meget mættende alene, evt. Men jeg fik alligevel stykket en rimelig menu sammen med en lækker gazpacho til forret, kyllingelår marineret i citronolie med bønnesalat, diverse grøntsager, dips og rice crackers samt “minifoccacia” (baseret på denne opskrift
LCHF-tilbehør: Rodfrugtpandekager

LCHF-tilbehør: Rodfrugtpandekager

Her er det serveret med krydrede kyllingelår, men de passer også godt til både svin og okse. Disse sprøde rodfrugt-pandekager er super lækre som tilbehørtil noget lækkert kød
Paleo madplan uge 10

Paleo madplan uge 10

tilbehøret bliver de grønne bønner med mandler og soltørret tomat. Lammekoteletter med dampet spidskål og pesto fyldte tomater (Jeg kommer nok til at lave pestoen, men den laver jeg bare om onsdagen

Gryden på bordet – en sjælden gæst

Tilbehør. Og det var der en god grund til. Dup kyllingelårene tør med køkkenrulle. Jeg indrømmer, at jeg er lidt snobbet, når det kommer til borddækning, og især når det handler om servering af dagens hovedmåltid
Thaimarinerede Kyllingelår

Thaimarinerede Kyllingelår

pr mand – nu var tilbehøret også noget der ligger tungt i maven. Det gode ved sådan en ret er også at det er nemt at have mad til flere dage – og dermed er den samlede arbejdstid meget lav