Som tilbehør fik vi Hasselbach kartofler, drysset med sesamfrø, og kogte grønne bønner. Ikke særligt avanceret tilbehør – men det var jo også kødet, der skulle spille førsteviolin
De passer som tilbehørtil aftensmad/frokost eller måske et mellemmåltid. Vi grillede en mørbrad i bacon svøb, fik nye danske kartofler med bernaise og disse lækre blomkålspandekager til – mums
Serveres som tilbehørtil et par skiver af svinemørbraden og drysses med lidt frisk hakket persille. Svinemørbraden blev også rigtig god og saftig, så alt i alt et rigtigt luksus hverdagsmåltid - men det skal der jo også være plads til
Tilbehør. Da jeg havde overstået træningen, cyklede jeg hjem til mine forældre, hvor der stod grill og kold hvidvin på menuen Som altid fik jeg lov til at sætte mit præg på maden – for ikke næsten at lave det hele selv Men det foretrækker jeg egentlig, for jeg elsker at lave mad
Server retten medtilbehør etter eget ønske, jeg brukte ris, brokkoli og gulrøtter. Hakk løk og finhakk hvitløk, stek det i en panne med litt olje eller smør til det blir gyllent
Det er også en fin hverdagsret, hvor du jo også kan vælge at skære noget af tilbehøret fra. Det vil sige, at jeg kom i tanke om det, da vi var kommet i gang med hovedretten, så det her var, hvad det kunne blive til
Tilbehøret var en helt almindelig gang blandet salat, og tomat/mozzarella flûtes. Når der er mørbrad på tilbud, så køber jeg gerne nogle ekstra, så de kan pudses og fryses i halve og hele, eller skåret i mindre stykker
Mørbrad m/Pesto - tilbehør udhulet bagekartoffel, bønner m/bacon og svampe i Philadelfia. Rør indholdet til en mos sammen med lidt smør og mælk, samt salt og peber
Husk at servere resten af pestoen som ekstra tilbehør sammen med små tomater. Mørbraden var stor, så der var også til mandag, hvor vi lavede grønkålspesto og pasta som tilbehør
Kartoffelmos og tilbehør. Kom bacon i først, og når det er smeltet tilstrækkeligttil at der er en del fedstof i, så lynsteger du mørbradstykkerne sammen med, så de lige og lige når at få en brunlig kant med smag (ja, det gjorde jeg ikke på billedet nedenunder, shame on me)
tilbehør. For nogle dage siden lavede jeg mørbradgryde - en ret jeg ikke rigtig har erfaring med - til min kæreste og jeg, og det blev skide godt ^^ vi gik begge to og smånupsede af kødet længe efter vi havde spist os mætte
Tilbehør. Imens tilberedes kryddersmør, altså du blander smør med purløg og persille. Kommer du alligevel til at skære den helt over, så find en opskrift på en gryderet