I dag har menuen stået på mørbradgryde eller i dette tilfælde nærmere betegnet mørbrad i fad. Retten kan laves i en gryde eller som jeg i dette tilfælde gjorde i ovnen, det bestemmer du selv
Risotto spises som regel som tilbehør eller som en forret. Jeg er ikke vild med ris – altså løse ris – men sådan nogle som er klistret godt sammen til en nærmest sovseagtig ting … se det er lige mig
Jeg serverer dem både til alt fra hakkebøf tilmørbradgryde. Du kan brugen hele, små kartofler, eller du kan skære dem ud i halve, tykke skiver, tynde skiver, tern eller chunks, eller hvad du nu synes, passer til den ret, du vil servere råstegte kartofler til
Tilbehør. Stegemargarine eller smør til stegning. Mørbradgryde – Du kender den nok også som Den Sorte Gryde, men her på siden kalder vi en mørbradgryde for en mørbradgryde
tilbehør. For nogle dage siden lavede jeg mørbradgryde - en ret jeg ikke rigtig har erfaring med - til min kæreste og jeg, og det blev skide godt ^^ vi gik begge to og smånupsede af kødet længe efter vi havde spist os mætte
Tilbehør. Mørbradgryde. Mørbradgryde - klassisk. Mørbradgryde m/ rød peber, ananas & chili-fritter 250 g. En god klassikker, der også kan laves nogle timer i forvejen
Tilbehør. Tilberedning. Sådan tilberedes retten. Tilsæt kødet, og svits det, til det ikke er rødt mere. Del broccolien i buketter, og skær peberfrugt i mindre stykker, tilsæt dem når løgene har svitset i et par minutter, og svits til broccoli og peberfrugt er sprødmøre