Tilbehør til risotto opskrifter

Risotto

Risotto

Risotto spises som regel som tilbehør eller som en forret. Risene som anvendes tilrisotto er som regel runde, medium- eller kortkornede, hvide ris med meget stivelse og lidt glukose
Risotto med skovsvampe

Risotto med skovsvampe

Risotto kan bruges som forret, tilbehørtil hovedret eller som frokostret. Når man ikke lige ved hvad man skal lave til middag eller bare ikke rigtigt har noget at byde på, kan man altid trylle en risotto frem
Risotto med asparges og portobellosvampe

Risotto med asparges og portobellosvampe

Herefter tilsættes de opblødte svampe og nu skal risottoen simrer videre ved lav varme. På trods af nattevagter håber jeg at der også bliver tid til mit nye legetøj
Risotto med champignon og spinat

Risotto med champignon og spinat

Tilsæt ris og rist til de er gyldne. Vend spinat og reven parmesanost i risottoen og lad spinaten falde sammen
Risotto - med svampe

Risotto - med svampe

olivenolie10 g smør1 lille løg1 fed hvidløg200 g risottoris1 dl hvidvin (kan undværes). 200 g risottoris
RØDBEDE - RISOTTO

RØDBEDE - RISOTTO

Risottoen er en super lækker form for tilbehør - Kombineret med en god rodfrugt, er den også en liga for sig, og ikke mindst farverig
Svinemørbrad med sommerrisotto

Svinemørbrad med sommerrisotto

Serveres som tilbehørtil et par skiver af svinemørbraden og drysses med lidt frisk hakket persille. Grøntsagerne tilrisottoen vaskes og skæres i passende stykker
Banke banke bøf......

Banke banke bøf......

Dejlig mættende salat og super som tilbehørtil aftenens animalske indslag. Han glæder sig til på fredag, hvor de sidste to bøffer skal indtages med en stor portion risotto og et glas koldt hvidvin
Perlebygsalat

Perlebygsalat

For foruden at koge perlebyggen og spise den som tilbehørtil dine koteletter i fad, kan du også bruge den som toppings i din suppe, eller du kan komme den i din paella
De 10 bud ved det italienske middagsbord

De 10 bud ved det italienske middagsbord

Pasta og risotto er ikke tilbehørtil kødet. Pestoen er blevet et verdensberømt tilbehørtil pastaen. ), og så godt som alle bedstemødre i landet har sin egen hemmelige opskrift, som nedarves til de kommende generationer
Græskar-risotto

Græskar-risotto

Her er den helt uden "tilbehør", men den ville gøre sig rigtig godt sammen med fx ristede kammuslinger eller et stykke smørristet fisk
Speltotto med grønt

Speltotto med grønt

Opskriften vil du måde kunne bruge som tilbehørtil fx en salat eller som hovedret. Denne speltotto er et alternativ til den almindelig kendte risotto
Byggotto med kantareller ?

Byggotto med kantareller ?

Retten kan også serveres som tilbehørtil kjøtt og fisk. La soppen ligge rolig i pannen til den har fått en tydelig gyllen farge