Tilbehøret bestemmer du selv. Vi spiste en bagekartofler, lidt nudler , ristede champignoner og en lækker grønkålsalat med æble, rosenkål, rosiner, lidt honning, salt peber og lidt løgpulver til
Tilbehør. Smør torskefileterne med pesto og rul dem sammen til to lige store roulader. Bland pasta og grøn pesto med grønsagerne og smag til med salt og peber
Tilbehør. Tilsæt vand. Bring vandet i kog og læg torskefileterne oven på urterne. Jævn vandet og de øvrige ingredienser med maizena til en passende konsistens og smag til med karry, salt og peber
Tilbehør. Tilberedning. Fold torskefileterne og krydr med salt og peber. Steg torskefileterne 1 min. Tilsæt vand og citronsaft og damp fisken 5-6 min. til 2 personer. 225 g torskefileter
Tilbehør. Læg torskestykker ned i fadet, ovenpå grøntsager og sauce. Tilbehør. Pensl torskestykkerne med lidt øko jomfru olivenolie, og drys dem med salt og peber
Hold grønnsakene varme i Crock-Pot kjelen, på innstilling KEEP WARM og fisken under aluminiumsfolie. Torsken blir akkurat passe kokt og sausen smaker himmelsk ♥