Står du og mangler lidt hurtigt, frisk tilbehørtil den danske hakkebøf, den tyrkiske beyti kebab eller de græske frikadeller, så prøv med denne græske agurlkesalat
Det er Tzatziki, jeg taler om, og selvsamme tilbehør blev indtaget af fire bloggerdamer til både morgenmad, frokost og aftensmad, da vi var på Kreta i september
Hvilken vin der passer til dette græske farsbrød, afhænger helt af tilbehøret. Sidst vi fik græsk farsbrød fik vi flødekartofler og spinatsalat til, men det smager også skønt med kartofler, dampede grøntsager og brun sovs eller tomatsovs til
Det var nogenlunde det rigtige tilbehør, men kødet var ikke gyros, men nærmere en keftedes. I dag skulle de asiatisk inspirerede frikadeller, som faktisk ikke smagte specielt asiatisk, bruges til en omgang græsk fastfood
Jeg har valgt at tilsætte løgpulver og lidt tørret dild. hedde friskbagte flutes, vegansk tzatziki, grillet polenta, grillede grøntsagsspyd og en kartoffelsalat