Tilbehør. Hvis du har lavet for mange kan de gemmes i køleskabet til frokost dagen efter. Tidligere på bloggen har jeg lavet en indlæg om bagte vietnamesiskeforårsruller, men i den friske udgave er indholdet lidt anderledes
Herligheden består af friske, sprøde grøntsager og krydderurter, grillede (og en smule marinerede) tigerrejer, vermicellinudler samt tilbehør i form af jordnødder og den vietnamesiske dipping sauce, nouc cham
Æble/rødbede salaten var også virkelig god – jeg spiste den til frokost på uni sammen med en god ven, der sad og spiste en kæmpestor frikadelle og et stykke tærte… pludselig fik jeg en uimodståelig trang til frikadeller… jeg stod dog imod, men er helt sikker på at den sprøde æble/rødbede salat vil være virkelig god som tilbehørtil en frikadelle
Tilbehør. Sticks til høflig selv-grillning. Sprød kinesisk and, sur/sød-kylling og vietnamesiskeforårsruller med marineret svinekød (opskrifter andetsteds her på bloggen, dog med undtagelse af de vietnamesiskeforårsruller med marineret svinekød, som du finder nedenfor)