Tilberedning af friske grønne asparges opskrifter

Svinemørbrad med sommerrisotto

Svinemørbrad med sommerrisotto

Når stegen er kommet i ovnen påbegyndes tilberedningenaf risottoen. Det er kæresten som har bestemt menuen i aften og det er derfor ikke så underligt, at den så står på risotto
Æggekage...en rigtig proteinbombe!

Æggekage...en rigtig proteinbombe!

I aften er jeg alene hjemme, så det bliver en let aftensmad, hvor lidt af kyllinge-resterne fra gårdsdagens aftensmad kan blive brugt
Stegt hornfisk vendt i rugmel

Stegt hornfisk vendt i rugmel

Om foråret, når det er sæson for at fange hornfisk, er der sort af mennesker på stranden ved Kronborg, hvor den ene efter den anden fisk hales i land
Aspargessuppe med Soave ♫♪

Aspargessuppe med Soave ♫♪

Hvit asparges har en treaktig overflate og må skrelles før tilberedning. Smak til med salt, pepper og litt sitronsaft
Laksebrød

Laksebrød

Tilberedningen er sådan set ret simpel, men man skal ikke undervurdere hvor lang tid det tager at anrette hvert enkelt brød, mens de sultne gæster venter med tiltagende desperation, så hvis I er to om det, går det noget hurtigere

Braiseret mørksej med citronsauce

Tilberedning. Skær sellerien i tern, og steg den i lidt af margarinen i en støbejernsgryde – eller andet, der kan tåle at komme i ovnen

Grillkylling i ovn

Tilberedning. Laks med tomatkompot og grønneasparges. Grillkylling i ovn. Print This Post. Denne ret kan til sommer også laves på grillen – eller nu hvis du har mulighed for at grille i læ og tørvejr

Grøntsagssuppe med rejer

Tilberedning. Skær/knæk den nederste træede del afaspargesene, skyl dem, og kog dem i lidt letsaltet vand et par minutter
Madplan uge 18 - Italien

Madplan uge 18 - Italien

Husk dog at blive ved gryden under hele tilberedningen. jeg noterer, hvis en af dagene kræver længere tid

Lammestuvning med asparges, ærter og rejer

Tilberedning. nogle grøntsager, der har sæson, eller som du selv har fra haven af lige nu. Kalkunfrikassé En rest stegt eller kogt fjerkræ og nogle grøntsager – frosne eller friske – så er der igen brugt rester

Bønnegryde med agurcamole

Tilberedning. En blanding af tzatziki (agurker) og guacamole = agurcamole, hos os i hvert fald. Spaghetti med rucola og asparges Endnu en nem og hurtig pastaret med lækre, friske ingredienser og en fantastisk smag

Braiseret mørksej med citronsauce

Tilberedning. Af Beate Mulvana Grandahl Skriv kommentar Braiseret mørksej med citronsauce. Servér det hele med kolde grønneasparges

Castello-risotto med kylling og persille

Tilberedning. Fjern den nederste træede del afaspargesener, og kassér den eller – endnu bedre – gem den til bouillon eller suppe, og skær aspargeserne i ca