Tilberedning. ristede sesamfrø (ristes enten på pande eller iovni ca. Rør farsen med ingefær, sesamfrø, sojasauce og finthakketkoriander og smag til med salt og peber
Tilberedning. Fordel laksefarsen på fileterne og strø med rosmarin. Strø salt på rødspættefileterne og spred dem ud på en bageplade belagt med bagepapir, der forinden er smurt med olie
Idag kan du også få flere modeller afkombiovne med dampfunktiontil køkkenet derhjemme. Dampning er en tilberedningsmetode, som er god tilisærbagningaf brød, fisk og kød
Tilberedningaflaksen og selve laksemoussen. Fiskefilet, stjerneskud, tun eller laksiovn er noget af det mest fantasifuld jeg har kommet op med på det sidste
Tilberedningaflaks. ) Bag pakkerne iiovneni ca. ) Sæt lakseni et ildfast fad smurt med olie. ) Derefter fordeles de sammen med courgetter, forårsløg, tomater, mandler og timian på de fire stykker bagepapir og marinaden fordeles over grøntsagerne
Tilberedning. Det er en god idé at lave tomatpuréen i løbet af dagen eller dagen før, så den kan nå at køle af, ellers kan man også afkøle den ved at sætte den iisvand