– tilberedningstid ca. Men når råvarernes kvalitet kan bære at stå alene og hakkebøffen er stegt rosa, spidskålen er saftig og sprød, så behøver man faktisk ikke sovs
Tilberedning. Server de varme fiskefrikadeller med kartofler, persillesovs og friskdampet spidskål. Spidskålet skæres i tynde bånd og dampes i letsaltet vand i 1-2 minutter. 1/4 spidskål
Tilberedning. Strø resten af rødspættefileterne med salt, fold og damp dem i vand (evt. Anret spidskål på de smørristede brødskiver og læg en dampet og en stegt rødspættefilet på hver
Tilberedning. Revet skal og saftaf ½ citron. Spidskålen snittes fint og skylles. Server de varme og spicy fiskefrikadeller med sprød spidskålssalat og ristet bacon
Tilberedning. En blanding af tzatziki (agurker) og guacamole = agurcamole, hos os i hvert fald. Intervaltstegte koteletter med spidskål og rygeostcreme Der er mange meninger om intervalstegning