Lækker italiensk fladbrødmed masser af smag, brødet er også i "familie" med pizzaen. Server dette brød som tilbehør til diverse retter eller bare spis det som det er, er også lækkert
Så koldt at jeg næsten overvejer vanter… Efterår og snart kommende vinter betyder også, i hvert fald for mig, at jeg får en større lyst til varme supper, allerhelst med friskbagt brød til
Tilsæt courgetter, timian og laurbærblad. Server med frisk rucola og et god brød til. Drys fiskene medhavsalt og friskkværnet peber og dryp med olivenolie
Men de tre forskellige variationer endte med at stjæle al opmærksomheden. tsk havsalt. Jeg er slet ikke i tvivl om at jeg skal bage horn igen, uden pølser men med forskelligt spændende fyld
De grillede peberfrugtstykker blendes i en blender (eller i en skål med en stavblender) sammen med soltørrede tomater, solsikkekerner, olie, timian og citronsaft
De grillede peberfrugtstykker blendes i en blender (eller i en skål med en stavblender) sammen med soltørrede tomater, solsikkekerner, olie, timian og citronsaft
frisk timian, salvie og oregano. ovnstegte auberginer, sammen medbrød eller på pasta. avokadosalat med sort quinoa eller broccolisalat, hvor jeg blander æblecidereddike, olivenolie og havsalt
timian. Bræk brødet ud i mindre stykker, enten med hænderne eller skær det ud med en kniv. havsalt. Brug dine tørre brødrester til at lave lækre sprøde brødcroutoner