Pisk fløden til en blød skum - du må endelig ikke piske den for hårdt. Her er en virkelig nem og hurtig dessert, som er allerbedst, når lavet på friske bær og frugter fra sæsonen, men du kan selvfølgelig også bruge frosne bær
Nu skal du samle tiramisuen. Denne opskrift kan man vist kun kalde gennem-testet. Indenfor 4 uger har jeg lavet den 3 gange (Tommis farmors 81-års fødselsdag, min mors 52-års fødselsdag og kage til kollegaerne på arbejdet), men først imorges (kl
Derefter et lag mascarpone, et lag kiks og slut så endelig af med en smule mascarpone på toppen. Den kommer fra Jamie Olivers Tiramisu udgave som min mor og jeg lavede sidste år
Pisk den endelig ikke for meget, da den så bliver grynet. Kagerne kan spises med det sammne, men har som rigtig Tiramisu godt af, at stå på køl et døgns tid inden servering
Pisk fløden til en blød skum – du må endelig ikke piske den for hårdt. Her er en virkelig nem og hurtig dessert, som er allerbedst, når lavet på friske bær og frugter fra sæsonen, men du kan selvfølgelig også bruge frosne bær