Spinatroulade med rejer og laks. Udgivet den 25. august 2015 by Karen Engell Dalsgaard. Lækker luksusmad, der kan bruges til forret, som frokostret eller til fredagsmad
Du kan bruge den som inspiration eller lave alle retter og bruge indkøbslisten nedenunder. Du vil i retterne finde nogle af mine favoritter som søde kartofler og kikærter og derudover masser af æg, bønner, ost, grøntsager og krydderier
Og da det har været så koldt det sidste stykke tid, tænkte jeg, at denne uges madplan og tema skulle gå til varmende retter for at (forsøge at) bekæmpe den kolde vinter udenfor – det kunne jeg i hvert fald godt bruge
Der er også en del vegetariske opskrifter, da kød jo koster mere end mange vegetariske retter, men du vil stadig finde to gange kød og en gang fisk i planen
Jeg har været i køkkenet og eksperimentere med grønne retter. I forbindelse med den årlige begivenhed på de sociale medier Marts med Medfølelse, blev jeg spurgt af foreningen Mad med Medfølelse, om jeg ville lave en madplan
Det er så udbredt at være “grøn”, at selv de fleste “almindelige” caféer og restauranter har flere tydeligt markerede veganske retter eller menuer på kortet
Jeg laver en lammegryde fra bogen Geniale gryderetter og superbe supper af Sonja Bock. Når du melder dig til, får du en pdf med 7 hurtige retter der kan være på bordet i en fart