toprestaurant med guddommeligt grønt. Ugens menu grove kerner. De tider er forbi, hvor grøntsagsspisere bliver spist af med en gulerod og to slatne salatblade på en restaurant
en kartoffelret med masala på programmet – den udgør denne uges menu på bloggen – og desuden den ret, der hedder thoran (meget findelte grøntsager med reven kokos), en tomatcurry, dal fry (stegte linser) og de brød, der hedder chapatti
Brixton market. Ugens menu mandelmælk. Da jeg i sidste uge var i London, blev jeg fristet af disse habanerochili på markedet i den hippe bydel, Brixton, i den nordøstlige del af byen
trætte kartofler får nyt liv. Ugens menu . Mens vi venter på de nye kartofler – suk, de synes langt væk lige nu – kan man sørge for, at de gamle og lidt trætte knolde kommer i godt selskab
Nu står der igen et klimatopmøde for døren, og vil man selv være med til at bedre vores lille klode, er madpakken et godt og overkommeligt sted at starte
En stor forårsglæde er de første danske asparges, og nu er de her. Ramsløgene pibler frem i skovbunden, og lige om lidt skal jeg ud og samle en god portion til næste uges menu
Ugens menutofu. Så det er jo mildest talt fjollet, at vi skal rydde store arealer af regnskov, for at fattige bønder kan dyrke sojabønner til vores køer
Til gengæld har de lidt anderledes ting på menuen såsom havregrød med ingefærspocherede rabarber, chorizo/svampetoast samt en yderst vulgær french toast med sirup og bacon
Det blev serveret med kartoffelmos, mest fordi det så passede godt med at ham Oskar kunne spise med. Kødet fylder ret godt i min lille bitte fryser i lejligheden, så for at undgå at skulle flytte kødet med os, så skulle det altså på menuen igår fredag