To retters menu opskrifter

ugens menu uge 1, 2012, boller i karry anno 2012

ugens menu uge 1, 2012, boller i karry anno 2012

toprestaurant med guddommeligt grønt. Ugens menu grove kerner. De tider er forbi, hvor grøntsagsspisere bliver spist af med en gulerod og to slatne salatblade på en restaurant
ugens menu uge 8 – på kogeskole i Indien

ugens menu uge 8 – på kogeskole i Indien

en kartoffelret med masala på programmet – den udgør denne uges menu på bloggen – og desuden den ret, der hedder thoran (meget findelte grøntsager med reven kokos), en tomatcurry, dal fry (stegte linser) og de brød, der hedder chapatti
ugens menu uge 28, alarm! brændende chili

ugens menu uge 28, alarm! brændende chili

Brixton market. Ugens menu mandelmælk. Da jeg i sidste uge var i London, blev jeg fristet af disse habanerochili på markedet i den hippe bydel, Brixton, i den nordøstlige del af byen
ugens menu uge 12 2013 – nyt liv til gamle kartofler

ugens menu uge 12 2013 – nyt liv til gamle kartofler

trætte kartofler får nyt liv. Ugens menu . Mens vi venter på de nye kartofler – suk, de synes langt væk lige nu – kan man sørge for, at de gamle og lidt trætte knolde kommer i godt selskab
ugens menu uge 18 2013 – selleri elsker æbler

ugens menu uge 18 2013 – selleri elsker æbler

En stor forårsglæde er de første danske asparges, og nu er de her. Ramsløgene pibler frem i skovbunden, og lige om lidt skal jeg ud og samle en god portion til næste uges menu
Where to dine and drink in Edinburgh

Where to dine and drink in Edinburgh

Til gengæld har de lidt anderledes ting på menuen såsom havregrød med ingefærspocherede rabarber, chorizo/svampetoast samt en yderst vulgær french toast med sirup og bacon
Brisler på menuen

Brisler på menuen

Brisler / Blå kartofler / Spidskommen. Stegte brisler i fin salat med blå kartofler, gulerødder i spidskommen samt rødløg og forårsløg i timian
Brisler på menuen

Brisler på menuen

Brisler / Blå kartofler / Spidskommen. Stegte brisler i fin salat med blå kartofler, gulerødder i spidskommen samt rødløg og forårsløg i timian
Her spises Osso buco.......

Her spises Osso buco.......

Det blev serveret med kartoffelmos, mest fordi det så passede godt med at ham Oskar kunne spise med. Kødet fylder ret godt i min lille bitte fryser i lejligheden, så for at undgå at skulle flytte kødet med os, så skulle det altså på menuen igår fredag