Det kan næsten være svært at forstå, hvor let det er at lave tofu selv Teksturen er så meget bedre, og smagen er lige i skabet Herudover er det langt billigere, end at købe det i butikkerne
Næste gang tror jeg dog at jeg vil nøjes med at stege EFTER marinering og så se, hvordandet ender, for jeg synes ikke at smagen var trukket vildt meget ind
De opstår når jeg har gennemsøgt mit køleskab og mine køkkenskabe, i de situationer hvor jeg ikke har købt ind i noget tid (eller ganske enkelt ikke gider købe ind lige nu) men alligevel gerne vil lave et varmt og mættende måltid mad
Vand, ild, træ, metal og jord – sødt, salt, sur, krydret, bitter -sort – som tang, hvidt – som ris, rødt – som gulerod, grønt – som bønner, og gult – som tofu
den nye Power Essence mist fra pHformula, der indeholder et fermenteret ekstrakt, der neutraliserer de frie radikaler) – og så sent som i fredags var jeg på en fantastisk ny japansk restaurant, hvordet virkelig gik op for mig, hvor stor en rolle fermenterede fødevarer og drikke spiller i deres lækre, sunde køkken (miso, sake, soya m
Hakkebøf, kylling, fisk, ribbenssteg, tofu og noget grønt og lidt dressing af en eller anden art – kun fantasien sætter grænser – og du vil med garanti synes at du har lavet byens bedste burger
For at give min sushi lidt bid kan jeg godt lide at bruge stegt tofu eller tempeh. Jeg har tidligere undervist i Sushi i både Aalborg, Frederikshavn og Århus, hvor jeg lærte mine kursister, hvordanman laver sushi fra bunden og hvordanman anretter det flot
Senere er jeg stødt på masser af lækker tofu på mine mange rejser i Det fjerne Østen, fx Kina, Indonesien og Thailand, hvortofu hører til basisernæringen
Min favorit var en asiatisk version med sprød tofu, sesam og tahindressing. Men det er hele turen værd, for du kommer frem til den hyggeligste, lille by, hvor du kan gå rundt til alt og virkelig kan mærke den afslappede stemning
Her kan du finde ting lige fra sushi, sandwich, salater og så kan du blande din egen box, med alverdens forskellige ting som tangsalat, kyllingestykker, tofu, forskellige grøntsager og meget bredt udvalg af alt
karry (afhængig af, hvor stærk en karry du bruger). Har man ikke lige mulighed for at få foræret en masse grøntsager eller have sin egen grøntsagshave, så kan det virkelig godt betale sig at købe efter sæson og så er det jo godt for miljøet at købe dansk
Cille fik til gengæld en slags tangruller med tofu, som smagte super lækkert, og som hun har lavet at lave en opskrift på, når hun kommer hjem fra Berlin
Indonesien er generelt kendt for retter som Nasi Goreng (stegte ris med grøntsager), Mie Goreng (stegte ægnudler med grøntsager) og Gado Gado (grøntsager, tempeh og tofu stegt i peanut sauce)
Det bliver nogle mere teksttunge indlæg, men jeg håber, at de kan vise, hvormange forskellige måder, der er at leve på, prioritere sine valg af madvarer og ikke mindst inspirere