Serveres med dagens salat og evt. Dagens ret er en let hverdagsret, hvor man laver en en slags kartoffelpandekage/røsti som bund og ovenpå den kommer man frisk spinat, tomatskiver og til sidst et drys fetaost
Jeg bliver i afdelingen for koldt tilbehør i disse dage - i går stod den så på kold linsesalat. Jeg elsker grønne linser i alle variationer, og som kolde går de rigtig godt sammen med andre grøntsager til en skøn, sund salat
Som jeg før har skrevet, er jeg ikke til salater bestående af agurk, tomat og iceberg. Kom halvdelen af feta og halvdelen af granatæble”stenene” ovenpå spinaten
Skær tomaterne i skiver og fordel dem i bunden af et fad eller på en stor tallerken i et lag. Smuldr til sidst fetaen over salaten og server den med det samme
Til grillpølserne skulle der jo være en salat, og hvis jeg skal have Mathias til at spise salat, skal det ikke bare være iceberg med agurk og tomat – Det skal være en lækker en af slagsen, og i går blev det denne friske salat, der kom på bordet
Cocktailtomater eller andre smagfulde tomater. Fetaost i blok - mængde efter behag. Salaten her kan bruges når som helst - til frokost, hovedret eller tilbehør
Blandet salat med æble, tomat, agurk og feta + kylling på toppenOpskrift til 1 person. En håndfuld blandet salat8-10 små tomaterEt halvt æble8-10 cm agurkEn skive fetaEn halv kyllingefilet i skiverEvt. olie/balsamico 8-10 små tomater