En af de retter som vi skulle være med til, at lave var blandt andet en cannelloni med et fyld af svampe, hjemmelavet ricotta og toppet af medtomatsovs
Salat, tomat, agurk og/eller hvad du ellers ønsker af frisk salat i din burger. Stegte portobellosvampe i stedet for brød – og fyldtmed cremet guacamole, krydrede kikærtebøffer og frisk salat
Som du kan se på billederne herunder, blev det denne aften til “tacos” af spidskål medfyld af kartoffelsalat i en marinade af citron, olie, hvidløg og dild, stegt aubergine, løg og tomattern, majs, fintsnittet frisk spinat, majroe i tern og gulerod i tern
Færdig bud medtomatpuré (glemte at tage et billede inden det kom på. Jeg lagde et lag tomatpuré nederst, så min hvidløgsblandning (utrolig god ide, da hvidkålen er meget smagsneutral), tomatskiver, chorizo pølse, revet ost, svampe og et drys oregano øverst
Smag til med salt og peber. Blend alle ingredienserne meget grundigt til en fyldig ensartet sovs. Kom svampene og den revet glaskål i foodprocessoren og kør til du har en næsten helt jævn masse
I gadekøkkenerne serveres der Msemmen – som er tykke, firkantede og let søde pandekager, der spises simple som de er eller med forskellige slags fyld som ost, honning, tomatpure og stegte løg