Grape tomater. Stuff hver slids med en skive mozzarella ost, halv drue tomat og en basilikum blade. Placer kyllingebryster i en bageform, der er blevet belagt med non-stick bagning spray
Tilsæt gulerødder, tomatpure, hakkede tomater, sukker, oregano, salt og peber og bring i kog. Bring mælken i kog og jævn med saucejævner til en tyk sauce
tomater, chorizo, mozzarella og løg. Tomater, mozzarrella og løg skæres i skiver. I går blev det til en lækker variation med tomat, chorizo, mozzarella, rødløg og pinjekerner
Hvis du ikke er til gedeost, kan du sagtens bruge feta, mozzarella eller lignende i stedet. Og så er den fyldt med masser af spinat, soltørrede tomater, pesto og en af mine yndlings
Jeg har i samarbejde med én af Sveriges bedste kokke, Stefano Catenacci, udvalgt nogle af opskrifterne fra hans kogebog “Stefanos Italia – den stora italienska kokboken med fotografier af Joel Wåreu”, som jeg deler med jer her på bloggen
En af de ting som jeg elsker ved sommeren er denne her salat med solmodne tomater. Skær tomaterne og osten i skiver og anret på et lille fad eller tallerken
Pensl skiverne godt med olien. Skær mozzarellaen i tynde skiver og læg et stykke på hver skive. Drys med den friske basilikum eller brug en tørrede version
Sauter løgene til de er bløde og klare og hæld derefter de hakkede tomater i gryden. Kom løg og hvidløg i en gryde med olie og varm op til middel varme