Snit mozzarellaen i små stykker. Skyl tomaterne og skær dem i skiver. Læg fiskefars, tomatskiver, spinat, parmesan og mozzarella i bunden af et ildfast fad og derpå lasagnepladerne
Sauter løgene til de er bløde og klare og hæld derefter de hakkede tomater i gryden. Rør derefter ricotta i sammen med æg og smag til med salt og peber, samt en smule fintrevet muskatnød
Dryp så med lidt olie og balsamico dæk tærten med masser af revet ost. Som sagt, en dejlig hurtig tærte, da man blot lægger dejen i formen og skære tomater og skinke i skiver som man fordeler hen over
Kom revet Parmigiano Reggiano henover. Vend tomater og mozzarella i spaghettien. Her er brugt både fløde, creme fraiche og så både Mozzarella og Parmigiano Reggiano i rigelige mængder
revet ost (fx gouda, cheddar eller mozzarella). Mine enchiladas består af madpandekager fyldt med kylling, majs, bønner, revet ost og krydret tomatsovs, toppet med mere tomatsovs og ost og bagt i ovnen, så de bliver sprøde i kanten, og osten smelter på toppen
Læg nu tomat skiverne oven på courgetten og fordel resten af persillen og hvidløget på tomaterne. Fordel kyllingen oven på tomaterne og krydre med salt, peber og chili flager
Tag grøntsagerne af panden og brun så kyllingekødet på samme pande i en spsk olivenolie – hak lidt i det, så det ikke klumper sammen og kom så grøntsagerne tilbage på panden sammen med dåsetomater og bouillonvand, når al kødet er brunet
Skær tomater og artiskokhjerter i både/strimler. Drys revetmozzarella oven på kyllingebrysterne. Bland tomater, artiskokhjerter, basilikum og ricotta sammen, og fordel blandingen rundt om kyllingen