Salaten er perfekt, enkel og hurtigt tilbehør til al slags kød - men jeg synes, at den kommer bedst til sin ret sammen med en god gammeldags hakkebøf med bløde løg og brun sauce
blandet med kartoffel- eller agurkeskiver samt hakket persille ELLER løg. Som så ofte før tyede jeg til det gamle husmoderleksikon for at se hvordan det stod til medtomatsalat i de gode, gamle dage
Slut af med at fordele løgringe over tomatsalaten. Tomatsalaten er et perfekt miks af smag og konsistens, da den indeholder både sødme fra tomaterne, syrlighed fra dressingen og skarphed fra løgene, og derudover indeholder den en behagelig blødhed i biddet i mozzarellaen og tomaterne, og knasende friskhed fra løgene
sammen med brød eller som tilbehør til varm mad. løg. Det har givet mig lyst til at lave denne enkle, men yderst lækre tomatsalat, der kan spises som slik
Start med at skær tomaterne i skiver og skær dernæst løg i skiver. Jeg har også valgt at bruge blandede vilde tomater, en god fast feta og så peber, basilikum og løg
en tomatsalat. Bland løgene, chilien og presset hvidløgmed den afdryppede tun. Det kan være svært at nå, især hvis man ikke bryder sig ret meget om fisk, men fisk fra dåse tæller også med i regnskabet
Tomatsalatmed frisk basilikum og mozarella. Jeg kunne blive ved med at remse op, mulighederne er jo nærmest uendelige, men disse retter er forholdsvis nemme at gå til, og det kan måske inspirere til andre nye og spændende retter også
På billedet er der til blomkålsfrikadellerne serveret en tomatsalatmed drueagurker, skalotteløg og en eddike/oliedressing, kogte aspargeskartofler, dampede gulerødder og hertil en opbagt persillesause