i ovnen og de er klar til at blande medtomatsovsen. Tomatsovs. Paprika ogtomat puré brændes af i bunden af gryden inden balsamico eddike tilsættes ogkoger helt væk
Tomatsovs bliver kun bedre af at stå ogsimre i lang tid. Men det er desværre ikke i nærheden afsommervejr udenfor, så jeg tænkte at vi skulle forkæles lidt med sundt, velsmagendeog ikke mindstsmukmad
Tomatsovsaffrisketomaterogoksekødm/ pasta. Ved servering portionsanrettes bøfferne, kartofler ogasparges/tomater hældes over med lidt afstegesaften fra bøfferne og der drysses med havsalt
tomatsovs (se opskrift længere oppe). Jeg putter aldrig ost på mine pizzaer, da jeg synes, det nogle gange ødelægger smagenaf de andre råvarer, menbøffelmozzarella eller almindelig rund mozzarella kan sagtens bruges
Servér dem i en tomatsovsmed frisk mozzarellaog frisk pasta. Bland alle ingredienserne, form til små boller og steg dem i olivenolie til de er brune på begge sider