Tomatsovs er noget de fleste af os oftest spiser sammen med pasta eller på pizza og i lasagne. Har du noget kødsaft fra tilberedning af kødet, så giver det lige det sidste touch at hælde det i sovsen
Her kommer endnu en af mine hverdagsfavoritter, som jeg laver cirka en gang om ugen. Som bonusinfo kan jeg fortælle, at linser indeholder masser af proteiner og mineraler, bl
Olien er til for at legere tomatsovsen, så den ikke så let trænger ned i pizzabunden under bagningen (hvis man bruger tørrede krydderier, så kom dem i, efter man har blendet alt det andet, ellers bliver tomatsovsen nemt kedelig og grå)
En lækker velsmagende aftenmenu, hvis jeg selv må sige det,. Hak løg og hvidløg og svits det i lidt olie i en gryde, tilsæt hakkede tomater og tomatpure og lad det simre i ca
Kom halvdelen af løg- og hvidløgsblandingen over i røreskål til kødfarsen. Hæld vandet fra pastaen (gem gerne lidt) og bland pasta med tomatsovs, riv parmesan over
– Kom tomatsovsen (indmaden) i en halv squash efterfulgt af kyllingetern og revet ost. Vi elsker begge at eksperimentere i køkkenet, og denne gang resulterede det i fyldte squash med kylling i tomatsovs
Aubergineruller med ostecreme på bund aftomatsovs og bulgursalat med blandet grønt. Tomatsovs. Skalotteløg svitses i olie hvorefter tomatpureen "brændes af", inden de flåede tomater og krydderier tilføjes
Jeg er ikke den største kød-spiser, men jeg kan nu godt lide et saftigt stykke kyllingebryst, en langtidssimret kødsovs eller nogle gode oksedeller, fx med tomatsovs a la Lady og Vagabonden – som forresten er min livret
i ovnen og de er klar til at blande med tomatsovsen. Paprika og tomat puré brændes af i bunden af gryden inden balsamico eddike tilsættes og koger helt væk