Retten kan både serveres alene, med ris/bulgur/couscous som tilbehør eller med et stykke lunt brød. Når løgene begynder at blive bløde, tilsættes kylling, tomater og spinatblade
Du kan vælge at servere ristil. Imens laves koges pastaskruerne og tomatsovsentilberedes. Alle ingredienserne til kødbollerne blandes godt sammen i en skål
Vi starter ud med tomatsovsen, da den bare skal være klar til når kyllingen skal i ovnen. Tricket her er som så mange andre madretter, at have overblik over hvornår hvad er færdigt, så man ikke kommer til at servere koldt mad
Huevos rancheros er en vegetarisk opskrift, der blandt andet består af en tyk tomatsovs med peberfrugter, løg, bønner og krydderier, og så laves der små ‘lommer’ i sovsen til æggene
Sidst vi fik græsk farsbrød fik vi flødekartofler og spinatsalat til, men det smager også skønt med kartofler, dampede grøntsager og brun sovs eller tomatsovstil
Bønner, løg og gulerod i tomatsovs. Efter mange forsøg synes jeg selv at jeg er nået frem til en grundopskrift som i langt de fleste tilfælde, og forholdsvist nemt, giver et godt resultat
Min tomatsovs består blot af blende hakkede tomater, en smule tomatkoncentrat og lidt havsalt. Du kan med fordel tilsætte lidt gurkemeje til eksempelvis ris, grøntsagsretter eller brød
Kylling i tomatsovs. Hakke løg til tunfad og kylling i tomat (gem i tætsluttende sylteglas). Hvis ris står på dit menukort og du har trænet, så brug dem som din stivelseskilde ellers river du et par ekstra gulerødder i sovsen)
december - Sød kartoffelravioli - med to forskellige laksefyld og en lækker tomatsovstil. - en sund udgave af risalamande lavet til morgenmad - sukker erstattes af en hjemmelavet dadelpuré, som giver fibre, vitaminer og mineraler
Tomatsovs nederst, så et lag rigtig gode lasagneplader, så tomatsovs og muslinger skåret i mindre stykker, så lasagneplader og til sidst lidt opbagt sovs med godt med en god ost i
MAROKKANSKE KØDBOLLER – serveres i tomatsovs og krydres med kanel, spidskommen og Ras el Hanout. Især pølser er noget, som polakkerne går højt op i, og de bruges da også i alt fra gryderetter, serveret med sovs, til morgenmad, som pålæg og snacks