Server med et drys friske krydderurter (jeg brugte lidt basilikum). Min dejlige mand er vild medtomatsuppe, så der skulle selvfølgelig afprøves en opskrift på sådan en omgang
En håndfuld frisk basilikum, eller et par teskeer tørret. Så den har ligget på hylden de sidste mange år, indtil jeg sidste år kom forbi en café i Aarhus, der serverede tomatsuppe som dagens ret
Oregano, basilikum evt. Start med at sætte pastaen over. Oregano, basilikum evt. Ryst maizenaen og mælk sammen og hæld det i suppen med de resterende ingredienser, lad suppen koge op igen og så er den ellers klar til servering
Tilsæt fløden og smag til med salt og peber. tørret basilikum. tørret basilikum. En syrlig men cremet tomatsuppe, som er lavet på 30-40 minutter, den passer perfekt til skaldyr eller hvid fisk, men kan også serveres med fuldkornssuppehorn eller godt flute. Tilsæt nu bouillon og vand, timian, laurbærbladdet og basilikum og lad det koge i 10-15 minutter. Tag det af varmen, fjern laurbærbladdet og blend det med en stavblender, foodprocessor eller blender i 2-3 minutter
Derfor blev "Spaghetti med kødsauce" udvidet til en portion krydderet tomatsuppemed suppehorn. I løbet af de sidste par måneder er Oskar begyndt, at interessere sig lidt mere for hvad jeg nu går i sving med i køkkenet og det være sig både det "salte" og det "søde"
Blend medbasilikum, fond og creme fraiche og smag til med salt og peber. Inspirationen til denne suppe kommer fra Louisa Lorang, som laver en suppe med hønsefond og stegte tomater
tørret basilikum. Tomatsuppe. til med salt, peber, og citron. GA_googleAddAttr("Tag", "tomatsuppe"). Form til små kødboller og steg på en pande med en smule olie, bare ca
Varm det let op og tilsæt herefter cayenne, basilikum og det fra ovnen (og eventuelt bacon, der er blevet stegt godt inden på en pande med lidt fedtstof)