Jeg har en masse tomater fra mit drivhus i fryseren og i dag fik jeg lyst til at lave en tomatsuppe af friske tomater ( ja de har været frosne men er ellers yderste friske
Server suppen medbrødcroutoner og bacon. Skær tomaterne i grove tern, inden du gør løgene selskab, som du har ladet blive klare på en pande med en slat olivenolie
Denne her opskrift passer til min opskrift på tomatsuppe, som du finder her. Jeg forsøgte mig med dem og har ikke købt dem siden, for HOLD DA OP en forskel på noget så simpelt som brødtern man bager i ovnen
Server den med kartofler, croutoner (se fx mine rugbrødscroutoner) og purløg (mums). Jeg har ikke været med til at lave tomatsuppen, for det var et andet madskolehold end mit (blåt hold), der lavede suppen til forældreaftenen, så den fornøjelse har jeg ikke haft endnu
Havde osse lige en tør brødende der blev forvandlet til sprøde croutoner. Nåede ikke at købe ind. Jeg havde lige nogle tomater liggende, der var ved at være lidt triste
Croutoner, krydrede grønsager og basilikum-cremefraiche. Der er mange måder at lave tomatsuppe på. Og basilikum-cremefraichen var lavet af cremefraiche rørt op med frisk hakket basilikum