Jeg har en masse tomater fra mit drivhus i fryseren og i dag fik jeg lyst til at lave en tomatsuppe af frisketomater ( ja de har været frosne men er ellers yderste friske
Server suppen med flere friske basilikumblade og små kogte pastaskaller. Det er nu tomaterne er modne og rimelige i pris, derfor forslag til denne dejlige tomatsuppemed basilikum
Tomatsuppemedfrisketomater. Men jeg synes der er meget mere smag i flåede tomater på dåse end i frisketomatermed mindre det er sæson for gode, danske tomater
Server med et drys friske krydderurter (jeg brugte lidt basilikum). Begynd med at hakke løgene, pil hvidløg, og skyl tomaterne og skær dem i mindre stykker
hakkede tomater. Start med at sætte pastaen over. Ryst maizenaen og mælk sammen og hæld det i suppen med de resterende ingredienser, lad suppen koge op igen og så er den ellers klar til servering
Cremet, krydret tomatsuppe. For mig er der ikke meget, der slår en skål god, frisk pasta med hjemmelavet pesto, friskecherrytomater og basilikum – det er nærmest indbegrebet af sommer
Derfor blev "Spaghetti med kødsauce" udvidet til en portion krydderet tomatsuppemed suppehorn. I løbet af de sidste par måneder er Oskar begyndt, at interessere sig lidt mere for hvad jeg nu går i sving med i køkkenet og det være sig både det "salte" og det "søde"
Skær tomaterne i både, og hæld dem i gryden sammen med halvdelen af bouillonen. Suppen er perfekt på en grå og kedelig efterårsdag, hvor middagen nydes med stearinlys, aftenhygge og god mad
Der er så mange lækre tomater lige nu, og har man ligesom mig tomater i haven, så er der bare et tidspunkt hvor man ikke kan følge med mere, så jeg har brugt de lærke smagsfulde tomater til en fyldig suppe, når der er mænd i huset vil de gerne have noget som mætter lidt, og syntes tit at supper er tøsemad