En all-time favorite. Denne opskrift lærte jeg af min italienske kæreste da jeg var aupair i Italien. Det er sådan en ret man laver når man ikke har noget i køleskabet
Men vi kan også finde på at spise ‘tonno e fagioli’ som hovedret, hvis det skal gå hurtigt en dag, eller hvis køleskabet er tomt, som det var, da vi kom hjem fra en rejse i onsdags
Oliven, tomatsalat, snackpølser, ost, brød, pestoSpinattærte med råkost (for to dage)Penne Tonno e oliveÆggebrød med asparges Kyllinge-rest-salat Indkøb (2 personer)2 koteletter a 250 gTimian kviste Rosmarin kviste 1 pk peberfrugter1 rød chili100 g svampe (Gerne karljohan)200 g dåsetomat RucolaGulerødderKartofler SnackpølserEn god ostTomatRødløgRevet ostÆgKyllingebrystSalat Agurk PinjekernerFetaFuldkornspenneOliven uden stenMozzarella Godt lyst brød til tapas og salat Majs Pesto HytteostBasislagerSmørHvidløgOlivenolieBasilikum friskSaltPeberLøgSukkerCitronHvedemelHavregryn 2 personer