Top 10 hovedret opskrifter

Fyldte portobellosvampe

Fyldte portobellosvampe

Top dem med revet parmesanost. Du kan bruge det som tilbehør til andet, eller som hovedret, men så skal der nok beregnes et par stykker per person
Hjemmelavet Kinderæg – som is (med daim is og chokolade is)

Hjemmelavet Kinderæg – som is (med daim is og chokolade is)

Vend isene i chokolade og top med frysetørret bær, kakaonibs eller hakkede nødder. 10-12 æg. Hovedretten stod min kæreste for - Vi havde købt noget meget dyrt Oksemørbrad ved slagteren, som fik 2½ time i ovnen på 100 grader, efter det kort var stegt af på panden. Når der kun er 10-15 min tilbage i ismaskinen tilsættes hakket daimstykker. Når isen er færdig toppes disse ovenpå de 5 kugler. 10-12 æg
Blomkålssuppe

Blomkålssuppe

Suppen er toppet med kalkun bacon, honningglaseret æbler og frisk persille. Suppen er tilberedt som en forret, men du kan selvfølgelig også spise suppen som en hovedret
Ærtesuppe

Ærtesuppe

Portionsanret suppen i små suppeskåle, og top med bacon, brødcroutoner, cashewnødder og en dusk persille
Rejecocktail anno 2015

Rejecocktail anno 2015

Dild til topping. Denne er medregnet som en lille forret, og til seks personer (som hovedret svarer dette til fire personer)
Hummerbisque

Hummerbisque

Topping/tilbehør. Efter denne lækre forret kom hovedretten bestående af. Topping/tilbehør. Disse to første retter blev toppet med en dessert, som jeg kalder
Speltsalat med linser, sød kartoffel og feta

Speltsalat med linser, sød kartoffel og feta

Kom det i en skål eller på et fad og top med lidt feta. Serverer som tilbehør eller som hovedret evt. Har du indimellem en kød fri dag, så er denne salat et godt bud på en fyldig og mættende salat, som er rig på kostfibre
Fyldt avocado med kylling

Fyldt avocado med kylling

Jo finere grøntsagerne er, jo nemmere er det at toppe de fyldte avocadoer med dem. Antallet af personer er angivet ud fra, at man spiser avocadoerne som hovedret

Glutenfri lagkage med chokonøddebunde

Glutenfri lagkage med chokonøddebunde og hindbær på toppen. Hovedretten blev super velsmagende takket være kødet, som havde lagt i marinaden natten over
Havtaske i urterasp på marinerede tomater og tomatsalsa

Havtaske i urterasp på marinerede tomater og tomatsalsa

Start med at placere fisken, herefter de marinerede tomatskiver, som toppes med tomatsalsaen. Østers til forret og appelsinsorbet med chokoladeganache til dessert - og så denne fantastiske havtaskeret til hovedret