Anden hvid fast fisk kan anvendes i stedet for torsk. Riv hvidløg og ingefær fint. Suppen kan toppes med lidt grønt, fx basilikum eller hakket persille
Det kan laves i et utal af varianter og jeg har i denne uge både fået den med torsk, forbagt kylling (som bare blev vendt i da retten var færdig) eller den kan holdes helt vegetarisk
Skyl torsken og læg den i en sauterpande med krydderurter og hvidløg. Der bruges som regel klipfisk, der er ret kostbart eller saltet torsk som typisk kommer fra Norge
Lowcarb wraps af spidskålsblade fyldt med ovnbagt torsk, grov salsa og frisk peberfrugt. Jeg var hjemme, så måltidet blev varmet på en meget varm og tør pande med knust hvidløg for en “fried rice” effekt
Rimmet torsk med ristede jordnødder, lime, knuste rejechips og estragonmayonnaise. Kalvespidsbryst rullet i kyllingefars og toast fik en tur på panden i rigeligt smør med hele hvidløgsfed og frisk timian
Ramsløg smager lidt som en mellemting af purløg og hvidløg. lidt persille. Vi har så godt af at spise fisk – helst to gange om ugen, så jeg har udviklet en opskrift med torsk og eksperimenteret lidt med ingredienserne
Broccoli salat med hvidløg og oliven. Kom dernæst porrerne nederst i et stort ildfast fad, kom derefter fisken ovenpå, som du krydrer med salt og peber efter behag, kom dernæst persille på og derefter peberfrugterne, champignon og gulerødder
Rør herefter hvidløgene i. torsk)1 pakke bacon (8 skiver)1 pakke friske grønne bønner1 pakke bredbladet persille2 gule peberfrugter7 forårsløg1 limefrugt1 citron2 blodgrapefrugter3 cm frisk Ingefær3 frisk rød chilli1 løg1 Hvidløg4 store gulerødder3 pastinakker3 porrer1 lille hvidkål1 krukke friske koriander400 g grønne linser1 glas kapers1 ps. 2 ss neutral olie4 kyllingefileter i strimlerca 200 g friske grønne bønner2 gule peberfrugter i strimler6 forårsløg skåret i relativt store stykker2 cm ingefær, skrællet og finthakket2 hvidløgsfed, skrællet og finthakketFrisk koriander, hakket0,5 dl soyasauce1 tsk presset lime½ tsk sesamolie1/4 frisk chili uden frø og finthakket1) Steg kyllingen i olien i en wok over stærk varme, til stykkerne er brune over det hele. 400 g grønne linser2 blodgrapefrugter2 spsk olivenolie2 spsk balsamico1 lille bundt bredbladet persille4 laksesteaks8 skiver bacon1 godt grovbrød1) Kom linserne i en gryde og dæk med rigeligt vand og lidt salt2) Kog linserne til de er mør, det tager 20-30 minutter3) Hæld linserne i en sigte og lad dem dryppe af4) Sær skræl og bund af grapefrugterne, og skær dem i fileter ved at skære kødet fri mellem de hvide hinder5) Vend linserne med olie og balsamico og smag til med salt og peber6) Hak persille groft og vend den i linserne sammen med grapefrugtfileterne7) Rul 2 skiver bacon om hver laksesteak. 400 g kylingefilet i strimler2 friske røde chilier finthakket og udkernet100 usaltede cashewnødder2 fed hvidløg, finthakket1 tsk ingefær finthakket1-2 spsk. 2) Opvarm olien i en wok, tilsæt hvidløg, chili, ingefær, chilipasta og derefter kyllingestykkerne og lad det stege i 5 minutter. 400 g fiskefilet (sej, gedde, torsk)1 løg1 æg2 spsk mel2 dl sødmælk½ spsk olie½ spsk smør1 citron4 store gulerødder3 pastinakker3 porrer1 spsk balsamico2 spsk olie1-2 tsk karry2 spsk kapers1 lille hvidkålshoved5 dl sødmælk1 spsk mel½ tsk reven muskatnød. 1 pakke bredbladet persille. 1 Hvidløg. 2 hvidløgsfed. 1 lille bundt bredbladet persille. 2 fed hvidløg