Torsk med peberrod opskrifter

Nytårstorsk i  sprød filodej

Nytårstorsk i sprød filodej

Dryp med citronolie og pynt med friskhøvlet peberrod. Skær æblerne med skrald i fine små tern, gør det samme med chilien
Tapas med hvidfisk

Tapas med hvidfisk

Torskmedpeberrodscreme. Torskmed rygeostcreme. Torsken dampes i letsaltet vand. Læg peberrodscremen i en ring ovenpå fisken med en sprøjtepose, og læg ørredrogn i midten
Nytårstorsk

Nytårstorsk

Derudover serverer jeg små skåle med ristede baconstrimler, rødbeder i tern, rå løg og revet peberrod
Nytårsmenu / Godt nytår

Nytårsmenu / Godt nytår

Anret på en tallerken, sauce, hummerhaler, torsk og ræddikesalat og dryp til sidst med persilleolie. Finthak med timian, revet peberrod og lidt salt og peber
Maddagbog v.3

Maddagbog v.3

torsk, blåmuslinger og rejer med braiserede rodfrugter, brunet smør og rieslingsauce. SÆSON stegte pølser, gulerødder stegt med kapers og mos af kartofler og pastinakker medpeberrod
Take Away fra Frederikshøj Kro

Take Away fra Frederikshøj Kro

Crépin af jomfruhummer og kammusling med jordskok og sprød toast melba samt nøddevinagretteStegt torsk i skummende torskesuppemedpeberrod, rødbede og dildOksemørbrad med trøffel/kartoffel mosaik, vintersvampe, syltede løg og trøffelsauceAnananas og chokolade som plateau med chokolade/ananassorbet og flydende vaniljegelé

I aftes stod den på kogt torskmed asparges kartofler, porrer, gulerødder og broccoli, som jo også er i den sunde ende, og med hakket æg, rødbeder, revet peberrod og sennepssovs

Kogt torsk med sennepssovs

Torsk i lækker tomat sauce. Torsk i spinat og ostesovs. Torsk i karry og kokosmælk. 4 stk Torsk, filet. 1 dl Peberrod, revet

Torsk fra Vesterhavet

Torsk fra Vesterhavet (kabliau), bagt og serveret med bacon, peberrod, rødbeder, æg, kapers, sennep, persille, purløg, sennepssauce og kogte kartofler

Torskepakker med peberrod

Denne gang skød vi papegøjen – for torsken blev et hit. Kulmule og kartoffelmos medpeberrod Pas på med frisk peberrod, det er stærkt, så hvis det ikke skal være for

Maddagbog v.1 - Sommerhus i Houvig

lørdag 30/1Frikadeller med coleslaw og nybagt brødDomaine Lafond ROC epine Lirac 2007søndag 31/1Lasagne al forno med oksekød, kylllingelever, svampe og urterBurgo Viejo Rioja 2005mandag 1/2Penne a'la creme med blåmuslinger og havtaskeChablis 2007 - (husker ikke domainet)tirsdag 2/2Kogt torskmed sennepssauce, æg, rødbeder og kartoflerJacobs Creek Chardonney vintage 2008 & Domaine de Pressier Fleuri Morgon 2005onsdag 3/2Pastasalat med ananas, rucola og hvidløgskyllingChristian Bernard Reserve des grands fers Fleuri 2005torsdag 4/2Oxebeauf med bearnaise, grønne bønner og kartoflerDomaine de la garenne comte jean de belinecourt, Bandol 2005 &Domaine Pierre Labet Bourgogne Vieilles Vignes Pinot Noir 2005fredag 5/2Thaisuppe med havtaske og blåmuslingerJacobs Creek Chardonney vintage 2008lørdag 6/2Fois gras terrine med gewürtzsraminerVin D'Alcase André Scherer vendanges de la saint martin Pinot Gris 2007Wienerschnitzel med ærter, citron, peberrod, kapers, ansjoser og brasede kartoflerChateaux Segur Bordeaux Haut Medoc 2005Søndag 7/2 Dampet pighvar med kartofler, grønt og beurre blancAlsace grand cru André Scherer Gewürtztraminer Eichberg 2006

Rødspættefileter på bund af rodfrugter

Torskepakkermedpeberrod. at lave en hollandaise og smage den til med friskpresset citronsaft. Smør fiskefileterne med karrypastaen, og pres citronsaft over