250g torsk uden skind og ben 1 lille løg 1 æg 1 tsk salt Peber 2-3 spsk fuldkornsmel Lidt frisk basilikum Kom det hele i en foodprocesser og rør kun lige til det hænger sammen
Jeg har igen fået en søn som gerne spiser frikadeller. Fryseren byder derfor også på frikadeller, så der er en dunse til madkassen og der bliver derfor lavet flere forskellige udgaver
-Lave muffinfrikadeller til onsdag. Spise dem med hakkebøffer eller frikadeller og en god salat. Jeg er altid lidt ekstra træt mandag, når jeg kommer hjem fra job
Form farsen til frikadeller og steg dem i olie ved svag varme i ca. Rens og snit salatingredienserne og anret salaten pænt på en tallerken sammen med frikadellerne
Fiskefrikadeller. Form fiskefarsen til frikadeller med en spiseske, og steg dem i gyldent smør ca. Brug en blanding af torsk og laks til fiskefrikadellerne
Steg fiskefrikadellerne i smør ved middel varme i ca. Servér saucen til fiskefrikadellerne sammen med kogte kartofler og årstidens letdampede grønsager