Torskefilet opskrifter

Gratineret torskefilet

Gratineret torskefilet

Læg torskefileterne i et smurt ildfast fad. 225 g torskefileter. Skræl og riv gulerødderne groft. Skær porren og løget i tynde strimler
Ovnsbakt torskefilet med reker og dill !

Ovnsbakt torskefilet med reker og dill !

N. y. d. e. l. i. g. f. s. k. m. a. ♫. ♪. J. r. v. t. n. o. p. ,. å. b. u. h. ø. S. 1. 0. 5. &. T. 4. j. I. 8. 2. /. c. è. î. F. P. °. C. æ. L. V. R. D. K. .  l
Torskefilet med pesto og gulerødder

Torskefilet med pesto og gulerødder

225 g torskefileter. Skær fisken i grove stykker og kog den sammen med gulerødderne i 2 min. i ca. ½ liter vand tilsat lidt olivenolie
Torskefilet med sundere waldorfsalat

Torskefilet med sundere waldorfsalat

Idag stod menuen på torskefilet som er lavet i ovnen, hvilket smagte virkelig skønt. Til torskefileten tilsatte vi en sundere udgave af den kendte Waldorfsalat, hvilket også blev en succes
Lynlækker torsk med porre og tomat

Lynlækker torsk med porre og tomat

400 g torskefilet, frost. 400 g torskefilet, frost. En nem der med få ingredienser og minimal arbejdsindsats giver et lækkert resultat
Indbagt torsk

Indbagt torsk

Cirka 400 gram torskefilet. 400 gram torskefilet. Så fine ser den ud, når den er kommet ud af ovnen. Hvad butterdejen gemte - torsk, gulerødder og porrer
Ovnsbakt Torsk med grønnsaker  ✿⊱╮

Ovnsbakt Torsk med grønnsaker ✿⊱╮

Skjær torskefilet i passene skiver og legg over grønnsakene. 400 g torskefilet. Hell noen skjeer over ved servering ✿⊱╮ 400 g torskefilet
Tapas med hvidfisk

Tapas med hvidfisk

300 g Torskefilet. 300 g Torskefilet. 300 g Torskefilet. 300 g Torskefilet. Torsk med rygeostcreme. Torsken dampes i letsaltet vand
Grønn risotto med pannestekt torsk !

Grønn risotto med pannestekt torsk !

600 g torskefilet, uten skinn og bein. Risotto er en italiensk risrett. Grunnlaget for risotto er rundkornede ristyper som arborio, carnaroli og vialone nano

Jordskokkesuppe med dampet torsk.

500 g jordskokker1/4 l piskefløde1/2 l hønsebouillion1 glas hvidvin400 g torskefiletolie til stegningsalt og peberpestobrødcroutons2 personer (hovedret) 4 personer (forret)Skræl jordskokker og skær dem i mindre stykker. Skær torskefilet ud i 4 stykker og krydr med salt og peber