Torskerognssalat. torskerogn. Klik på billederne nederst for at komme til opskrifterne. dåser. Grøn salat. Klargøre ingredienser til torskerognssalat - ikke blande den
Når du køber torskerognpådåse, så husk at vende den rundt og kig på varedeklarationen. Skær torskerognen i mindre stykker og kom den på en tør pande og steg den i kort tid
Steg dem i lidt smør på en middelvarm pande til de er møre og drys med salt. dåsetorskerogn. Spis det med lækkert brød eller til en ordentlig salat og husk den lækre røde dressing jeg altid serverer til tunmousse - du finder den lige her
Kan spises på brødet eller sammen med grøn salat. En rigtig lækker salat til madpakken. 1 dåsetorskerogn 1 løg 2 spsk mayonnaise Salt og peber Snit løget og mos det i torskerognen med en gaffel. Læs mere › 1 dåse torsk