Normalt er tortillas lavet af majsmel og hvedemel. Mine pandekager er lavet af kikærtemel, som er et rigtig godt mel til at lave tynde, glutenfri pandekager
Vi startede med at bestille en kæmpe skål med hjemmelavet guarcamole med friske koriander (bestem selv hvor stærk den skal være) og dertil hørende tortilla chips
I lang tid levede min kæreste og jeg praktisk talt af tortillas - og ikke uden grund - det er jo en nem og lækker måde at få en masse grønt, med kun en lille tynd brødkant omkring det
Tortilla betyder nemlig “lille kage” på spansk – og hvem siger pandekager absolut skal være søde. Smæk de to andre smurte tortillas ovenpå og tryk dem forsigtigt ned
Så mange madpandekager du ønsker (jeg bruger to small/medium size pr. Når jeg har tortilla/majspandekager til overs fra mexicansk mad, bruger jeg dem ofte til en nem og alsidig frokost
Fold "enderne" af pandekagerne over fyldet og rul dem sammen. Fyldt tortillamedspinat og kylling. Jeg har brugt fuldkorntortillas da jeg - til min store overraskelse - lærte af min diætist Ida, at tortilla ikke har så højt et indhold af kulhydrat og derfor er okay at spise
Derefter tager du dine tortillas (jeg har brugt dem med fuldkorn) og putter dit fyld i, putter lidt revet ost henover, lukker pandekagen og tager også lidt ost på den færdigrullede pandekager