Trøfler skal heller ikke være fine eller smage helt ens hver gang, de skal være lækre, fedtede, snaskede og fulde af ubestemmelige kagerester af forskellig karakter
Trøfler – på den sunde. Jeg ELSKER jul og i år hvor jeg for alvor kan nyde familien, julen og alt hvad der hører til – hopper jeg glædeligt i køkkenet og tryller
Så smager de lidt mere som trøfler. Varm kaffen lidt op med sukkeret i, så sukkeret smelter. Kom smørret i kaffen så den bliver blødere og nemmere at arbejde med
Umbrien er kendt for olivenolie produktion og trøfler. Vi smæskede os i trøfler. I sidste uge var jeg på en fantastisk tur i Italien og besøge Monini som producerer olivenolie i Umbrien
trøfler og peberfrugter i mængde. Jeg har også en masse billeder på min Ipad, men de vil ikke overflyttes uden videre, så jeg vil komme tilbage til nogle dejlige markeder i de to lande senere
Nilens JordL’oreal | Mythic OilMine yndlingsprodukter uden parfume. Der bliver 5-6 store kager som på billederne med forskelligt fyld og derudover regner jeg med at lave macarons og trøfler (og måske hindbærsnitter, alt efter hvor meget tid jeg har)
Samme konsistens som trøfler, men ikke ligeså kvalm. 200 g dadler uden sten. 200 g dadler uden sten. Det nye "sort" på alle blogs lige for tiden, er Dadelkugler
opskrift i denne raw kategori, er disse trøfler, som jeg er rigtig tilfreds med. Til sidst tages trøflerne ud, rulles til kugler og sættes tilbage i køleskabet indtil de er hårde igen
Har du adgang til friske trøfler vil det helt klart hæve retten til et højere niveau. En fantastisk velsmagende herre ret, med smagskombinationer der bare virker