Laks, kammusling og tigerrejer lægges på tallerknen som tre "punkter". Små ærter og sukkerærter anrettes forsigtigt imellem de tre "punkter" Dildkviste, frissé og ærteskum lægges på tallerknen så det binder retten sammen
Ultimative Trios tillader dig at vælge tre ting på et udvalgt menukort, som du får. På hjørnet af den street vi boede på, lå en dejlig café, som jeg desværre ikke kan huske, hvad hedder
Fisketallerkenen bestod af varmrøget laksmed urtedressing (den rødlige fisk med peberkorn), hellefisk med tartarsauce (den hvide fisk med dildkvisten ovenpå), aiolirejer (forrest på tallerkenen ved salaten - dejlig smag af hvidløg) og så det mest spændende, nemlig en "rødbedeskål" med hellefisk (skålen til venstre i billedet)
Laks, kammusling og tigerrejer lægges på tallerknen som tre "punkter". Små ærter og sukkerærter anrettes forsigtigt imellem de tre "punkter" Dildkviste, frissé og ærteskum lægges på tallerknen så det binder retten sammen