Tre retters menu med laks opskrifter

Spinatroulade

Spinatroulade

Pak spinatrouladen ind i papiret eller husholdningsfilmen, og læg den på køl i mindst tre timer, men gerne natten over
Kammuslinger & Ærter

Kammuslinger & Ærter

Laks, kammusling og tigerrejer lægges på tallerknen som tre "punkter". Små ærter og sukkerærter anrettes forsigtigt imellem de tre "punkter" Dildkviste, frissé og ærteskum lægges på tallerknen så det binder retten sammen

Tilbagevendt - Sund sommerferie i New York

Ultimative Trios tillader dig at vælge tre ting på et udvalgt menukort, som du får. På hjørnet af den street vi boede på, lå en dejlig café, som jeg desværre ikke kan huske, hvad hedder
Sidste chance for at deltage i min giveaway - og en fantastisk fest i ord og billeder

Sidste chance for at deltage i min giveaway - og en fantastisk fest i ord og billeder

Fisketallerkenen bestod af varmrøget laksmed urtedressing (den rødlige fisk med peberkorn), hellefisk med tartarsauce (den hvide fisk med dildkvisten ovenpå), aiolirejer (forrest på tallerkenen ved salaten - dejlig smag af hvidløg) og så det mest spændende, nemlig en "rødbedeskål" med hellefisk (skålen til venstre i billedet)
Kammuslinger & Ærter

Kammuslinger & Ærter

Laks, kammusling og tigerrejer lægges på tallerknen som tre "punkter". Små ærter og sukkerærter anrettes forsigtigt imellem de tre "punkter" Dildkviste, frissé og ærteskum lægges på tallerknen så det binder retten sammen
Tre retters menu

Tre retters menu

 Laksmed rødkålsmix med hvid baksamico, sesam, parmesan & dertil en æblesalsa.  Ærteblinis med røget ørred, rejer og dild i en skyrcreme
Geranium

Geranium

dessert fik vi serveret i køkkenet bag Rasmus Kofoeds tre Bocuse d'or pokaler. Med hjem fik vi menuen og to små æsker
Nytårsmenuen 2013

Nytårsmenuen 2013

Og så blev nytåret holdt med en skøn, lille ny verdensborger på knap tre måneder, der også lige skulle have lidt opmærksomhed en gang i mellem