Den er let, luftig og cremet i konsistensen og orangesmagen fra appelsinskallen gør, at moussen føles knap så tung at spise, da den bringer en friskhed ind i moussen, som klæder den
Her får I opskriften på hendes skønne tunmousse, som bliver revet væk fra buffeten af store som små. Blend tunen (uden vand) sammen med løg og det hårdkogte æg
Tunmousse er en rigtig retroret. Til gengæld bruger jeg tun i vand i stedet for tun i olie. Fælles for dem alle var, at der var cremefraiche eller et lignende mælkeprodukt i moussen
Oetker´s chokolade mousse, som er ret lækker og nem af arbejde med, den fik et godt lag. Oetker's chocolate mousse as topping, which is quite delicious and easy to work with, give it a good layer
En dejlig, tung chokoladekage – Den franske Gateau Marcel – med kun fem ingredienser. Kagen var en stor succes – en meget kraftig chokoladesmag, men moussen var blevet helt fantastisk, luftig, så sammen med lidt friske bær og is, var kagen helt perfekt
Tung chokolade, luftig mousse med masser af friskhed og syrlighed fra ribsene. Glutenfri, melfri chokoladekage med ribsmousse – blød, frisk og chokoladelækker på en gang