Det er en tung sag med en intens smag, uden kaffesmagen bliver overvældende, og som med mange andre opskrifter med kaffe her på bloggen, kombineres den med kakao eller chokolade i smagen
Det var et forsøg på, at al kage på dagen ikke var med chokolade, hvilket godt kan blive lidt tungt. Min mor bruger den til min absolute yndlings roulade, hvor hun fylder den med flødeskum og masser af hindbær
Min stakkels familie har tygget sig i gennem oceaner af uspiseligt, tungt, smuldrende brød. ROULADEN. Noget af det letteste at bage uden gluten er den gode gammeldags roulade
Første forsøgDet er vigtigt at man ikke hælder mere mel i dejen end absolut nødvendigt, da man ikke kan undgå at bruge meget til udrulningen, så for at dejen ikke skal blive for tung, må der ikke komme mere i en at dejen lige akkurat er så fast at den ikke løber, men holder formen
Hold gerne lidt igen med melet, da dejen kan blive for tung med alt for meget mel. Når dejen har hævet den time, rulles den ud i en firkant og fyldet smørers ud derpå, 1-2 cm fra den ene kant og rulles som en roulade, oppefra og ned, så det stykke hvor der mangler fyld ligger yderst