Tag til din fiskehandler og køb en rigtig god tunsteak et par dage i forvejen. Tuntatar er en super nem forret til specielle lejligheder, hvor der skal gøres lidt ekstra ud af maden
Det nærmest umuligt at få bollerne så luftige og lette som dem man køber, og da retten i sig selv er tung pga kødet, passer det bedre med en lettere bolle
Bevares, kan jeg få lidt tun i sushi-kvalitet, kommer det helt klart på bordet. Hertil kan nu tages en bid fisk/reje/omelet/steak og grøntsager på pind
- Jeg har altid økologiske æg på køl, som jeg bruger til hurtig aftensmad, når jeg har travlt, enten som scrambled eggs, et hårdkogt æg til en dåse tun eller et spejlæg til noget left over kød fra aftenen før
Hotellet lå i Covent Garden og tæt på fandt vi en lækker økologisk restaurant der hed Le Pain Quotidien, hvor vi fik serveret de skønneste økologiske salater og en lækker ‘open sandwich’ med tun