Jeg er meget vild med tunsalat, tunmousse, tunbøf, tun, tun og atter tun. Det er noget utraditionelt at putte ricotta og æg i sin tunmousse, det ved jeg, men du burde nu prøve det
) Server tunmoussenmed snittet salat, halverede, kogte æg og masser af lækre rejer. Min neurolog og læge virker relativt optimistiske omkring, at der måske kan gøres noget i den forbindelse, mens reumatologen har sagt, at en ortopædkirurg ikke vil røre sådan en som mig med en ildtang, og min fysioterapeut også mener, at det vil skade mere, end det vil gavne
Pynt med røget laks, rejer, æg, salat, agurk, tomat og citronevt. Hæld tunmoussen i den ønskede form (der er foret med Vita Wrap) og sæt den i køleskabet natten over
Som når man serverer sin tunmousse i en citronskal eller frugtsalaten i en ananas. Deviled eggs – Amerikanske djævleæg, er en lækker hors d’oeuvre med oprindelse i det italienske køkken
Jeg har også længe haft en crawing efter tunmousse, så det står på listen over ting, jeg håber på at kunne prøve at spise inden for det næste års tid, når jeg tør tage chancen i forhold til min mave
HJEMMELAVET TUNMOUSSE. Så jeg gik igang med, at bage disse lækre og nemme havregrynskager. Pisk ægget og sukker tykt, kom derefter mel, bagepulver og vaniljesukker i
Jeg spiser utrolig meget med øjnene. -) I dag havde jeg tidligt fri, og siden solen skinnede så meget blev jeg inspireret og fik lyst til et smilende æg – helt smilende blev det dog ikke