Tunen skal jo røres op med noget, men jeg vil helst være foruden den syrlige undertone fra yoghurt eller cremefraiche, og samtidig har jeg ikke lyst til at bruge ren mayonnaise
Stil den tildækket i køleskab i mindst et halvt døgn. 8-10 personer. Hæld vandet eller olien fra tunen. Mos tunen i en skål med elpisker eller en gaffel
Hæld tunmoussen i den ønskede form (der er foret med Vita Wrap) og sæt den i køleskabet natten over. Her får I den fantastiske opskrift – med et par småjusteringer, så den passer med de ingredienser der var (og stort set altid er) i mit køleskab
Ind imellem kan jeg godt lide et sundt og let måltid og derfor fik jeg lavet en god tunmousse med skønt og enkelt indhold, som smagte herligt og varmt kan anbefales
Tunmoussesandwich med avocado og vaffeljernstern. Jeg lavede en sandwich med tunmousse og avocado og "toastede" den i mit vaffeljern, fordi jeg ikke er ejeren af et rigtigt toastjern