Det er lækkert til madpakken og let at tilberede. Jeg har oftest rugbrød med i min madpakke og hvis det ikke skal være æg, hytteost, avokado og mozzarella hele tiden så må jeg finde på noget andet
Når jeg laver tunsalat, bliver der sjældent noget tilovers. Smag til med citronsaft, salt og peber. Tunsalat smager skønt i en sandwich eller på et stykke rugbrød
I dag skulle jeg have noget nemt og sundt til frokost og her faldt valget på en lækker tunsalat. Den er super nem at bikse sammen og derfor ideel til travle dage
Det er ikke fordi jeg ikke kan lide leverpostej, men sådan en mad smager bare bedst med rødbeder, syltede agurker eller ristede løg til som kan være lidt svært at balancere med i madpakken
I går lavede jeg denne herlige tunsalattil middagsmad. Hvis du står til aftensmad og skal bruge den til pita-fyld og madpakke dagen efter, i tortillas, til sandwich eller på anden måde, kan du sagtens bruge hele opskriften, ellers kan du lave en halv portion ad gangen
Tilsæt citronsaft, dijonsennep, paprika og karry, efter behag (er selv til godt krydret). Rist rugbrøds skiver, og kom rigeligt tunsalat på, og pynt af med kvarte æg
Smager fortræffeligt på fristbagt rugbrød, hvidt brød og boller. Med inspiration fra min ophold i Pasadena, Los Angeles i '89 - '90 hermed min favorit tunsalat. 2 dåser tun i vand (vælg en kvalitetstun)1 dl creme fraise 18%1/2-1 tsk sambal oelek2 stilke snittet bladsellerisaltpeberBland alle ingredienserne og smag til med salt og peber. 2 stilke snittet bladselleri