Tunsauce med kapers opskrifter

Vitello tonnato

Vitello tonnato

Tunsauce. Anret med salat i midten og pynt medkapers. Denne ret lækre traditionelle italienske ret forkælede vi os selv med i går aftes
Vitello tonnato

Vitello tonnato

Ikke fordi retten tager flere dage at tilberede, men man skulle næsten tro det, når man smager den, for den smager usandsynligt lækkert – især tunsaucen
Vitello Tonnato

Vitello Tonnato

Kom tunsauce henover og server. Blend tun, mayo, kapers, citronsaft samt salt og peber med en stavblender til en jævn sauce
Svinemørbrad Tonnato

Svinemørbrad Tonnato

Svinemørbrad medtunsauce. Pynt med lidt ekstra kapers og evt. Jow, jow, det skal – hvis det er helt rigtigt – laves med kalvekød i tynde skiver
Vitello Tonnato

Vitello Tonnato

Anret kalvekødet lagvis på et fad og hæld tunsaucen ovenpå, drys hele kapers henover. Tunsauce. Blend tun, kapers, ½ dl fond og citronsaft (og ansjoser, hvis man vil have dem med) sammen til en mos i blenderen
Svinemørbrad a la vitello tonnato

Svinemørbrad a la vitello tonnato

Tunsaucen hældes over og der pyntes medkapers og revet citronskal. Tunsauce. Mørbraden krydres med salt og peber og steges gylden på en pande med smør

Vitello tonnato

Fordel tunsaucen over kødet i et fint lag, og drys medkapers og bredbladet persille inden serveringen
Vitello tonnato

Vitello tonnato

Servér kødet med de svitsede grøntsager/frugt, oliven, persille, kapers, citronbåde og grydebrød og tunsaucen naturligvis – så er der serveret Vitello Tonnato