Chokoladesmørret vendes forsigtigt i æggesnapsen, hvorefter mel og nøddekerner tilsættes. 22 x 22 cm) eller beklæd den med bagepapir og bred dejen ud i et 2-3 cm tykt lag
Årh hvor ville jeg ønske, at der ventede et stykke af denne kage til mig i køleskabet. Start med at piske æg, sukker og vanilje til en luftig æggesnaps
En kakaomørdejsbund, et lag flydende karamelsauce som "oozer" ud af kagen når man skærer et stykke og en lækker, lidt snasket chokoladekagedej med mørk chokolade i, på toppen
Jeg ville så gerne have taget billeder af hele kagen, men det eneste der pludselig var tilbage, var det ene stykke, som jeg nu faktisk spiser, mens jeg skriver opskriften til dig Den er så lækker
Herefter piskes vanillekorn, sukker og æggeblommer til en hvidlig og tykæggesnaps. Efter at have læst denne opskrift på en omgang hjemmelavet Dulche de Leche på "Kinnas" lækre blog
Rør i cremen til den tykner i ca. Hæld fløden i lidt efter lidt i æggesnapsen mens der piskes. Cremen skal være så tyk at den klæber til bagsiden af en ske
smør/margarinePisk æg og sukker med en elpisker til en tyk, luftig og hvid æggesnaps. Han er vild med vores familieopskrift på "Den Du Ved Nok", der er en chokoladekage med en tyk, kokos/chokoladeglasur i et generøst lag, men vi synes næsten, at den skulle gøres lidt mere festlig, nu hvor det var fødselsdag