Jeg har bagt en portion sprøde glutenfri knækbrød med teffmel og det er første gang jeg bruger denne melsort, så jeg har været noget spændt på resultatet
Her får du opskriften på sprødeknækbrød. Skær knækbrødene ud i aflange firkanter. De sprødeknækbrød er super lækre med en god marmelade eller bare med smør på
Pil og skær rødløg og skær dem i tynde både. Sprødeknækbrød. Disse veggie-deller er fyldt med sprøde grønsager, kikærter, frisk persille, krydderier og knasende græskarkerner
Lækre, sprøde glutenfri knækbrød med fennikelfrø – perfekte til tapas. For første gang i mit liv (tænker lige efter en ekstra gang, men den er god nok) har jeg bagt knækbrød
Knækbrødene skal være let gyldne uden at være brune, for at være sprøde. Jeg bager knækbrød med jævne mellemrum, for det er rart at have knækbrød på lager til små knasende mellemmåltider
I gamle dage i Mellemøsten, når man bagte lavash, bagte man ofte til flere måneder ad gangen, fordi det tørre, sprøde brød kan holde sig længe, blot pakket ind i et linnedklæde
Brug den som et sundere alternativ til vores elskede leverpostej på et groft stykke brød eller knækbrød, som dip til gnavegrønt, som fyld i en kål-/salat-/æggewrap eller noget helt, helt andet
Kagedåsen er atter fyldt med sprødeknækbrød og jeg har endelig fået købt noget af det lækre kastanjemel som giver disse kastanjeknæk sådan en lækker smag
Denne opskrift på knækbrød er så enkel at børnene bager det selv. Vi har købt en kop der rummer en dl. På den måde er det let at måle af for selv de yngste