Tynde sprøde pandekager uden æg opskrifter

Perfekte pandekager

Perfekte pandekager

Steg pandekagernetynde og sprøde i lidt fedtstof, og server dem lune med vegansk is, frisk frugt, syltetøj, ahosirup eller lige det tilbehør du foretrækker
Sprøde glutenfri knækbrød med teffmel

Sprøde glutenfri knækbrød med teffmel

Det er glutenfri og kan bruges i brød, kager, pandekager og grød. Jeg har bagt en portion sprøde glutenfri knækbrød med teffmel og det er første gang jeg bruger denne melsort, så jeg har været noget spændt på resultatet
Opskrift: rugbrødschips

Opskrift: rugbrødschips

Skær rugbrødet i så tynde skiver som muligt. protein pandekager. Relaterede indlæg. Bag rugbrødschipsene i ovnen ved 170 grader i 10-15 minutter, til de er gyldne og sprøde – de må ikke blive brankede
Kantonesiske stegte nudler

Kantonesiske stegte nudler

Nudler skal blive sprøde på den ene side, og så hælder du ellers den resterende olie på, og vender dem
Glutenfri og mælkefri hverdagsfavoritter

Glutenfri og mælkefri hverdagsfavoritter

Glutenfri og mælkefri hverdagsfavoritter er en samling af Madgudindens allerbedste opskrifter på brød, boller, kager, pizza, burgerboller, pandekager og vafler
Kylling og tomat curry med basilikum chapati

Kylling og tomat curry med basilikum chapati

Lægpandekagerne på panden én af gangen og steg dem til de får mørke plamager. Det kan være nødvendigt at trykke pandekagerne ned med en paletkniv mens de bages
Dessertpandekager

Dessertpandekager

Dessertpandekagerne her er tynde og sprøde i kanten, men alligevel en smule tykkere end de fleste laver dem, tror jeg
Dessertpandekager

Dessertpandekager

Dessertpandekagerne her er tynde og sprøde i kanten, men alligevel en smule tykkere end de fleste laver dem, tror jeg
Sharks - ikke blot en poolbar

Sharks - ikke blot en poolbar

Løgringene var ikke helt så gode som hos The Diner - de var mindre sprøde. For et godt stykke tid siden blev jeg anbefalet "Sharks Diner" i Århus Midtby, hvis jeg skulle finde et godt sted at indtage en burger
Pandekager

Pandekager

Steg pandekagernetynde og sprøde i lidt fedtstof. Ingredienser (til ca. 6 stk). 2 dl. hvedemel. 1 dl. boghvedemel
Pita med krydderurtefyld

Pita med krydderurtefyld

For at bevare lidt sprøde pitaer kan man ligge de færdigstegte pandekager på fedtsugende papir, lige efter stegning