Tyrkisk brød opskrifter

Tyrkisk brød (det med luft)

Tyrkisk brød (det med luft)

D. e. t. b. d. s. r. n. å. m. a. k. g. o. i. h. j. ,. l. æ. y. ø. f. u. I. T. v. w. /. p. 2. 5. 3. 1. (. ). 0. 6. -. 8. R. L. Æ. 4. M. S. P. B. e g

Tyrkiske pandestegte brød

Disse tyrkiskebrød har jeg efterhånden lavet en hel del gange, og jeg synes de er SÅ lækre. Hold øje med brødene, da de hurtigt tager farve
Tyrkiske delikatesser

Tyrkiske delikatesser

Simit kan du nyde til morgenkaffen eller som en lille mellemsnack, for simit er et tyrkiskbrød … eller bagel
Menemen / Tyrkisk eggerøre ♫♪

Menemen / Tyrkisk eggerøre ♫♪

Spis & Nyt med godt brød -og salat hvis du ønsker det. I den var det tyrkisk paprika, BIBER. Tyrkisk paprika ser ut som en forvokst grønn chili
Perfekte Fladbrød

Perfekte Fladbrød

Vi nyder disse skønne brød til både tyrkiske og indiske retter. Så kom opskriften på fladbrød endelig ud på bloggen
Simit

Simit

En simit er en tyrkisk bagel vendt i sesamfrø. Okay, jeg indrømmer, at mine simits ikke alle sammen har form som en bagel, for de er under bagningen og hævningen ”smeltet” lidt mere sammen i midten som et brød eller en bolle
Beyti kebab

Beyti kebab

Beyti kebab består af hakket lammekød – oksekød kan også bruges, men jeg synes, lam er med til at understrege den klassiske tyrkiske smag – lavash (tynde fladbrød), tomatsauce og yoghurt
Græske frikadeller

Græske frikadeller

Tzatziki og keftedes (græske frikadeller) har rod i det tyrkiske og persiske køkken. Jeg har kigget lidt i nogle traditionelle, græske opskriftsbøger – tre forskellige – og ingen af deres opskrifter på græske frikadeller indeholder fetaost … Til gengæld indeholder de opblødet og -vredet ”gammelt” brød
Salat med kylling og lune ostebidder

Salat med kylling og lune ostebidder

Salat med krydret kylling, og en lækker ostebid lavet af naanbrød med smeltet ost. Skær eller klip de lune brød i mindre bidder
Dipidi DIPS

Dipidi DIPS

Tyrkiskbrød. Forleden dag lovede jeg, at der i denne uge, vil komme nogle forslag til, hvad man kan bruge som dips til de lækre Pesto-brød
Menemen

Menemen

Menemen er en traditionel tyrkisk ret, som almindelig vis spises som morgenmad. med groft brød til. Jeg ved ikke helt, hvor den stammer fra, men et godt bud kunne være fra et tyrkiske distrikt i Izmir provinsen, som netop hedder Menemen
Kokoslaks med grove ris

Kokoslaks med grove ris

Jeg smed også nogle nigella-frø ovenpå, hvis smag jeg holder meget af (det er de frø, man finder ovenpå tyrkiskbrød)
Avokadomos

Avokadomos

Tyrkiskbrød. Man kan spise denne dip til nærmest alt der minder om brød eller friske grøntsagstænger. Pesto-brød
Feriemad: En tur i Bazar Vest

Feriemad: En tur i Bazar Vest

Et festmåltid bestående af iranske mynteruller, fyldte tyrkiske milde chilier, en improviseret pizza lavet på et tyrkiskfladbrød, små syltede milde chilier og lysegrønne oliven, hjemmebagt brød og en tahinedip
Dukkah med peanuts

Dukkah med peanuts

Stødte koriander fra Santa Maria smager af nul og niks, og er i øvrigt vildt dyre i forhold til dem, man kan købe hos asiatiske eller tyrkiske grønthandlere