Herefter køres dadler, udblødte rosiner, banan, espresso og romessens sammen i minihakkeren. 150 g dadler. 100 g rosiner (udblødte i kogende vand). 150 g dadler. 100 g rosiner (udblødte i kogende vand)
Blend dadler med kakao, mandler og proteinpulver. 100 gram bløde dadler (enten friske dadler eller tørrede som du har udblødt i kogende vand). 100 gram bløde dadler (enten friske dadler eller tørrede som du har udblødt i kogende vand)
Blend dadler med kakao, mandler og proteinpulver. 100 gram bløde dadler (enten friske dadler eller tørrede som du har udblødt i kogende vand). 100 gram bløde dadler (enten friske dadler eller tørrede som du har udblødt i kogende vand)
3 dl tørrede dadler uden sten. 250 g cashewnødder (udblødte natten over, eller et par timer inden brug). 3 dl tørrede dadler uden sten. 250 g cashewnødder (udblødte natten over, eller et par timer inden brug)
Den hjemmelavede kikærte-Nutella indeholder stadig en del kalorier, men samtidig også mættende proteiner fra kikærterne og de tommer kalorier fra sukkeret er i stedet skiftet ud med naturligt sukker fra dadlerne, som indeholder en masse gode vitaminer, mineraler, sundt fedt og masser af fibre
Start med at kog noget vand og hæld henover dadlerne indtil de er dækket. Mens dadlerne bliver udblødt hakkes mandlerne fint – jeg gør det gerne i hånden, så der både kommer store og små stykker mandler i kuglerne
Hvis du ikke har en sådan, kan der bruges en stavblender – her hakkes mandler blot meget fint inden – og du skal sørge for at bruge meget bløde dadler (dem som fås i supermarkedet i papæsker er som regel både bløde og friske)
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Jeg synes, at der længe har manglet en god opskrift på BAGT vegansk cheesecake. Der findes utrolig mange opskrifter på rå cheesecakes, men de får aldrig den helt rigtige og fyldige varme, som ved de traditionelle
Herefter køres dadler, udblødte rosiner, banan, espresso og romessens sammen i minihakkeren. 150 g dadler. 100 g rosiner (udblødte i kogende vand). 150 g dadler. 100 g rosiner (udblødte i kogende vand)
Tørret frugt, jeg brugte 6 store dadler og 10 udblødte abrikoser skåret i små stykker (lagt i vand i 30 min inden brug) samt 1 håndfuld rosiner. 6 store dadler
Start med at kog noget vand og hæld henover dadlerne indtil de er dækket. Mens dadlerne bliver udblødt hakkes mandlerne fint – jeg gør det gerne i hånden, så der både kommer store og små stykker mandler i kuglerne