150 g svesker. CheesecakeLæg husblas i blød. Pisk flødeskummen stiv i en skål. I en anden skål piskes flødeost og flormelis sammen til en homogen masse
Vinen er fyldig og karakterfast og har en duft præget af svesker, ristede nødder og sort peber. 3) Når abrikoserne er kogt helt ud, sigtes lagen, og de udblødte blade husblas tilsættes. 2) Kom husblasbladene i kold vand til udblødning i ca 10 minutter 3) Køl massen lidt af, hvorefter du tilsætter de udblødte (og vredne) husblasblade sammen med den hvide chokolade i mindre stykker4) Herefter køler du massen yderligere ned til omkring 40 grader, hvorefter du rører resten af den letpiskede fløde i
Udblød sveskerne i lidt vand og kog dem møre 2. Anret 3 svesker på hver desserttallerken, fordel cremen over sveskerne, drys med revet rugbrød og revet chokolade. Se flere sunde lækre og sunde kager og desserter her 3 svesker på hver desserttallerken, fordel cremen over sveskerne, drys med revet rugbrød og revet chokolade
4 udblødte, tørrede abrikoser (kan erstattes af figner eller dadler). 4 udblødte, tørrede svesker (kan erstattes af figner eller dadler). 4 udblødte, tørrede abrikoser (kan erstattes af figner eller dadler). 4 udblødte, tørrede svesker (kan erstattes af figner eller dadler)