Ugebladet søndag opskrifter

Model i det nye Søndag!

Hvis du vil se mig folde mig ud som model, så er det i dag, at det nye nummer af UgebladetSøndag er på gaden
Stegt laks med aspargespasta

Stegt laks med aspargespasta

Bjørn Jacobsen til UgebladetSØNDAG 4 laksefileter. Dette er i den grad en klassiker, men det bliver den ikke ringere af
Små citronfromager til sommerbuffeten

Små citronfromager til sommerbuffeten

Jeg valgte denne fra Camilla Plum i UgebladetSøndag, som smager godt igennem af citron, og som i øvrigt også er vist portionsanrettet
Stegt laks med aspargespasta

Stegt laks med aspargespasta

Bjørn Jacobsen til UgebladetSØNDAG 4 laksefileter ca. 4 laksefileter ca. 500 g. Fedtstof til stegning. 300 g
Hindbærkager med lakrids

Hindbærkager med lakrids

Foto og opskrift har været bragt i UgebladetSØNDAG i uge 24. De små muffin passer perfekt til en picnic
Tilbered i dag - spis når du skal bruge dem

Tilbered i dag - spis når du skal bruge dem

ugebladetSØNDAG hvor jeg skriver om mad, familie og rejser. Louise Dandanell Ørsted. Fra Flensborg bliver du underholdt og får inspiration til en sundere og gladere hverdag

Model for en dag!

I dag har jeg været model for en dag for UgebladetSøndag. Hvis du vil se alle de fine looks, så husk UgebladetSøndag i uge 39
Meze med shawarmamarineret oksekød

Meze med shawarmamarineret oksekød

Bjørn Jacobsen til UgebladetSØNDAG 1½ kg oksefilet. Længes du også efter solens varme, krydrede retter og den lette feriestemning
Bløde boller

Bløde boller

Bjørn Jacobsen til ugebladetSØNDAG 75 g. Er du klar til eftermiddagens kaffegæster. Eller mangler du lige en lille lækker bolle
Krydrede kødboller i tomatsovs

Krydrede kødboller i tomatsovs

Bjørn Jacobsen til  UgebladetSØNDAG ½ kg hakket lammekød. Retten smager allerbedst, hvis den bliver tilberedt dagen i